Ingyenes gyermeknapi gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz

Június 4-én, hosszú szünet után újra kinyitja kapuit a Fővárosi Nagycirkusz, így újra élőben csodálhatjuk meg az artistaművészek produkcióit. Az újranyitást  május 30-án 18 órától egy hatalmas szabadtéri koncerttel ünnepeli meg a Cirkusz a Városligetben, ahol fellépnek a Dinasztiák című műsor világhírű, magyar artistasztárjai, valamint a hazai pop- és rockzene kiválóságai.

Újra élőben láthatják a Fővárosi Nagycirkusz produkcióitForrás: fnc.hu

A Szabó László és Szente Vajk rendezésében létrejött gálaműsorban fellép a Kossuth-díjas Földes László „Hobo", a Roy és Ádám Trió, az Abrakazabra (LGT tribute – Az LGT zenekarból Karácsony János és Solti János, valamint Veres Mónika „Nika" és Heincz Gábor „Biga"). Színpadra lép még Pleszkán Écska, Vincze Lilla, a Four Fathers, Pejtsik Anna nyolcfős kórussal kísérve, Czimmermann Kitti és Nádasi Veronika.

A koncertek között lélegzetelállító artistaszámok láthatók a Dinasztiák című műsor világhírű sztárjaitól, akiket élőben kísér a Fővárosi Nagycirkusz zenekara.

Fellép a fiatal kora ellenére többszörös cirkuszfesztivál-díjas Varga Riko Manuel és Varga Vanessza zsonglőrszámával, a Weiss Junior flienegde csoport lengőtrapéz produkciójával és a Duo Juderto romantikus gurtniszámával. A kutyák és emberek közötti feltétlen bizalmat és játékosságot RichterMiska és Richter Alena mutatja be nyolc uszkár kutyusával, Ádám Krisztián magasdrót-egyensúlyozó számmal, míg Boiachin Diana lengőrúd számmal varázsolja el a közönséget. A Rolling Wheel művészi „röhnrád" duplakarika számmal, míg a Dinasztiák című műsor rendezője, a Hortobágyi Károly-díjas Silver Power antik héroszokat megidéző erőemelő számával lép porondra. A Richter Kevin ugródeszka.csoport bámulatos szaltókkal nyűgözi le a közönséget.

Az ültetett eseményen a hatályos jogszabályokat betartva a 18 év feletti nézőinknek kötelező bemutatniuk az érvényes oltási igazolványukat és egy fényképpel ellátott okmányt. A 18 év alatti vendégek kizárólag felnőtt, oltási igazolvánnyal rendelkező személlyel érkezhetnek – olvasható a Fővárosi Nagycirkusz weboldalán.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek