Egy hónapon belül megelevenedik a varázsvilág New York-ban

Egy évvel ezelőtt, januárban érkezett a hír, hogy Harry Potter és a Legendás állatok és megfigyelésük című filmekből ismert varázsvilág megelevenedik New York-ban. Akkor még csak az üzlet építésén dolgoztak a tulajdonosok, de a rajongók már akkor is tűkön ültek a nyitás miatt.

Csikócsőr vigyáz a házraForrás: @Harry Potter New York / Facebook.com

Úgy tűnik, most végre révbe értek a világ legnagyobb Harry Potter-üzletének előkészületei. A HP franchise oldalán elindult ugyanis a bolt hivatalos aloldala, ahol bejelentették, hogy június elejére várható a 200 000 négyzetméteres, háromemeletes üzlet tényleges nyitása.

A Harry Potter New York elnevezésű "varázsszaküzletre" az első hivatalos Harry Potter-boltként hivatkoznak, amely egy üzletlánc része lesz. Amint a Harrypottershop.co.uk oldalon is írták, a helyiség New York szívében, az ikonikus Flatiron épület mellett, a Broadway sugárúton nyílik majd meg.

Dumbledore főnixe a polcok fölött cikázikForrás: @Harry Potter New York / Facebook.com

A június 3-án megnyíló üzlethelyiség a világ legnagyobb Harry Potteres és Legendás állatokkal kapcsolatos termékgyűjteményét kínálja. A rajongók találhatnak majd olcsóbb apróságokat, kitűzőket, kulcstartókat, medálokat, matricákat, bögréket, tolltartókat, zoknikat és kesztyűket. De lesznek táskák, hátizsákok, sportszettek, névre szóló kviddics-mezek, filmes ékszerek, papíráru, figurák és társasjátékok, illetve gyűjtői ritkaságok is. Természetesen a könyv- és filmhűen berendezett pálcabolt sem marad ki a repertoárból.

Az üzemeltetők hangsúlyozták, hogy a bolt varázserejét nemcsak a termékek biztosítják majd: a kirakatok berendezése, a belső dekoráció, az üzletben hallható zene és az eladók is a varázsvilág részei lesznek. Amíg a rajongók várnak a nyitásra, a Harry Potter New York üzlet web- és Facebook-oldalán megnézhetik a lárványterveket. A közzétett képeken látható, hogy amikor belépünk a boltba, a fejünk felett elrepül egy lángoló főnix, fák nőnek ki a könyvekkel és bögrékkel megrakott polcok közül, vár ránk a telefonfülke, amivel a Mágiaügy Minisztériumba juthatunk, és még Hagrid hatalmas bakancsaiba is belebújhatunk egy emlékezetes fotóért.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek