A világ legnagyobb Harry Potter üzlete nyílik New Yorkban

Nem csitul a rajongás J. K. Rowling varázslótanoncai iránt. A Roxfort témájú látványosságok ellepik az egész világot, kezdve az angliai Watfordban lévő Warner Bros. Stúdió-túrától, a floridai Orlandóban található Harry Potter Wizarding World tematikus parkig. A Warner Bros. most bejelentette, hogy New York City szívében, az ikonikus Flatiron épület mellett, a 935 Broadway épületén egy hatalmas, háromszintes üzletházat nyit, közel 2000 négyzetméteren – írja a Unilad. 

A New York-i, háromemeletes üzletház még épül, ez az angliai Leavesdenben található Harry Potter Warner Bros. Stúdió túrájának bejárataForrás: Karen Roe/ Wikipedia

Sarah Roots, a Warner Bros. túrák és kiskereskedelem vezetői alelnöke sajtóközleményben kijelentette:

Ez lesz a legnagyobb különlegességekkel bíró Harry Potter üzlet a világon, a rajongók számára kötelező látogatási célpont, ahol interaktív élményeken és számos fotózási lehetőségen vehetnek részt."

A New York-i üzletben is kaphatóak lesznek olyan ajándéktárgyak, mint ez a viaszos pecsétnyomóForrás: harrypottershop.com

 Az idén nyáron megnyíló üzlet a világ legnagyobb Harry Potter és a Legendás állatok termékeinek gyűjteményét fogja birtokolni, a személyre szabott köpenyektől a vadonatúj varázslópálcákig. Aki ide betér majd, annak igazán mágikus élményben lesz része, és meg is vásárolhatja a filmekben látható, izgalmas kellékeket. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek