Most már hivatalos: Harry Potter 2022-ben bejárja a világot

Alig egy év múlva mi is személyesen léphetünk be Harry Potter varázslatos világába, a közismert mágusról ugyanis kiállítás készül, mely ráadásul földkörüli útra indul. A rajongók így testközeli élményeket szerezhetnek a mű fantasztikus világáról az Imagine Exhibitions és a Warner Bros együttműködésének köszönhetően, a Harry Potter: The Exhibition elnevezésű projekt keretében.

A Harry Potter és a Legendás állatok című film karaktereinek öltözött cosplayerek a 2019-es Comic-Con International rendezvényen, San DiegóbanForrás: AFP/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A kiállítás célja, hogy megelevenítse a leghíresebb pillanatokat a Legendás állatok háttétörténeteiből. A szuggesztív és magával ragadó jeleneteket újrajátsszák, hogy minden látogatónak interaktív élményt teremtsenek. A projekt keretében egy csaknem 2000 négyzetméteres kiállítás épül, melyben kanyargós út vezet el J.K. Rowling sorozatának leghangulatosabb jelenetei, szereplői, és a rajongók által jól ismert fantasztikus lények között.

Láthatók lesznek a Harry Potter- és a Legendás állatok-filmek kellékei, és a főszereplők eredeti jelmezei is.

A cél az, hogy a sorozat minden rajongója beléphessen a fantáziavilágba, a 2022-re tervezett turné a világ minden tájára elér. Még ha nem is ismertek a pontos dátumok és helyszínek, arra számíthatunk, hogy a Harry Potter: The Exhibition Észak-Amerikába, Latin-Amerikába, Ázsiába, a Közel-Keletre, Afrikába és természetesen Európába is megérkezik. Így a Wizarding World, az a kitalált világegyetem, amelyet J. K. Rowling Harry Potter regénysorozata a multimédiás kiállítással elhoz 2022-ben, tulajdonképpen nincs is olyan messze – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek