Ma ünnepli 10. házassági évfordulóját Vilmos és Katalin, fotókat is mutattak

  A házasságkötésük tizedik évfordulója alkalmából Cambridge hercege és hercegnője két vadonatúj portrét jelentetett meg a héten a Kensington-palotában, ahogy az évfordulójukat ünneplik. A pár 2011. április 29-én, 2000 vendég és 36,7 millió néző előtt fogadott örök hűséget egymásnak a Westminster apátságban.

  A 10 évvel ezelőtti eseményt az évszázad esküvőjének tituláltákForrás: AFP/Carl De Souza

  A friss képeket meglepő módon Chris Floyd, ismert fotós készítette, aki leginkább az 1990-es évek Britpop-portréiról ismert. Fotóalanyai között szerepelt korábban az Oasis, a Supergrass és a The Verve, valamint Sir Paul McCartney, David Bowie és David Hockney festőművész. A friss fényképek mégis elbűvölőek és természetesek lettek, amelyek Katalin és Vilmos hivatalos londoni rezidenciájának udvarán, valamint kertjében készültek.

  A 39 éves Katalin egy 185 fontos bohém stílusú, kék mintájú Avery ruhát visel a Ghosttól, és 38 éves férje is lazán öltözött fel: kék pulóvert, inget, sötétkék nadrágot visel. A hercegné haját a formális megjelenések helyett ezúttal laza hullámokba igazították, ahogy a házasságuk elején szerette viselni.

  Amit viszont megható gesztusként emlegetnek a brit lapok, hogy Katalin ujján Diana hercegné híres, zafírral és gyémántokkal kirakott eljegyzési gyűrűje csillog.

  A pár egy évtizednyi házasság és három gyermek után ugyanolyan boldognak tűnik, mint kezdetben – írja a Daily Mail. Tegnapi hírünkben pedig arról is beszámoltunk, hogy Vilmos és Harry herceg kölcsönadta Diana hercegné menyasszonyi ruháját a Royal Style in the Making nevű tárlatra, így 25 év után először, júniusban megtekinthető lesz az ikonikus ruhadarab a Kensington-palotában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!