A hercegné friss fotóval ünnepli Lajos herceg harmadik születésnapját

  A hercegi pár új képet osztott meg legfiatalabb gyermekéről, Lajos hercegről harmadik születésnapja alkalmából, mely majdnem egybeesik az első óvodai napjával - derül ki a cnn.com cikkéből. A képet Katalin hercegné készítette a Kensington Palotában szerdán, Lajos piros kerékpárján mosolyog, röviddel azelőtt, hogy elindultak a Willcocks Nursery Schoolba.

  György herceg egy nappal a harmadik születésnapj előttForrás: AFP/Duke and Duchess of Cambridge/The Duchess Of Cambridge

  Az 1964-ben alapított óvoda egy templomhoz tartozó épületben található, rövid sétára a Kensington-palotától, Lajos nővére, Sarolta hercegnő is idejárt, a délelőtti felügyelet évente 10 200 fontba kerül.

  Lajos 2018. április 23-án született, így ötödik a trónöröklési sorrendben idősebb testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő mögött.

   Címlapkép: A Kensington-palota keleti bejárata, forrás: Samuel Taylor Geer/commons.wikimedia.org

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek