Nyolc óráig is eltarthatott, mire valaki jegyhez jutott a Föld legboldogabb helyére

Amint a Disney bejelentette a Disneyland és Disney California Adventure vidámparkjainak újbóli megnyitását, a rajongók arról számoltak be, hogy a jegyvásárlás online várakozási ideje akár nyolc óra is lehet. A vidámpark április 30-i újranyitására szóló jegyeit múlt csütörtökön reggel 8 órakor kezdték árusítani, de a vásárlókat a nagy kereslet miatt 10 percen belül egy virtuális váróterembe kényszerítették. 11 órakor az oldalon arról tájékoztatták a látogatókat, hogy a várakozási idejük újraszámolódik, és órákig is eltarthat – írja a Travel and Leisure.

A látogatók már alig várják, hogy kinyissák a kapukatForrás: AFP/David Mcnew

"8 órás várakozás után végre sikerült" – tweetelt egy Disney-rajongó azon sok vásárló közül, akik a közösségi médiában megosztották a jegyükről vagy annak hiányáról szóló híreiket. A park jelenleg csak a Kaliforniában élő látogatókat fogadja, és a csoportok legfeljebb három háztartás tagjaiból állhatnak össze.

A Disney elismerte a szokatlanul hosszú várakozási időt, és megnyugtatta a vendégeket, hogy még mindig rengeteg rendelkezésre álló jegy van a vidámparkba. "A Disneyland Resort újranyitásának történelmi jellege miatt nagy igényeket tapasztalunk" – áll a vállalati nyilatkozatban. "A várakozási idő több óra is lehet, attól függően, hogy mikor álltak be a sorba. Még mindig rengeteg foglalási lehetőség áll a rendelkezésünkre, és azt tervezzük, hogy a rendszert egész éjjel nyitva tartjuk a kereslet kielégítésére."

Amikor az első látogatók április 30-án visszatérnek a parkba, sok változást észlelhetnek majd, beleértve a 25 százalékos korlátozott kapacitást.

A felvonulások és az éjszakai látványosságok egy későbbi, meg nem határozott időpontban térnek majd csak vissza, és a karakterekkel való találkozások is váratnak még magukra a kötelező távolságtartás miatt. Ugyanakkor mi is beszámoltunk arról, hogy a vállalat új kezdeményezésének köszönhetően a Disney alkalmazottainak mostantól látszódhat a tetoválásuk, és szabadabban kifejezhetik magukat a ruháikkal és a frizurájukkal is. A Disneyland a múlt hónapban már újból megnyitott, igaz, csak korlátozott módon, a látogatók sétálhattak a parkban, de akkor még nem ülhettek fel semmire.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek