Tavaszi zsongás és húsvéti hangulat várja a látogatókat a Makettparkban

  Élménydús napokkal kecsegtet a Mini Magyarország Szarvas, ami az online hetek után a tavaszi szünetben mindenkinek jól fog esni. Az apró vonatok felkeltek téli álmukból, így már a hétvégén is róni fogják köreiket Magyarország leghosszabb kültéri vasút sínpályáján, mely viaduktokon, hidakon vezet keresztül. A mini Balatonon vitorlások ringatóznak, a húsvéti fotófal előtt pedig vicces képeket is készíthetnek a látogatók.

  Forrás: Mini Magyarország Szarvas/Facebook

  Ezt ígéri a Kárpát-medence mértani közepén, Szarvason található interaktív makettpark, ahol közel száz híres magyar, és egykori történelmi magyarországi épület látható több mint 2 hektáron.

  Forrás: Vallo_Photo (Vallo_Photo (Photographer) - [None]/Vallo_Photo

  A kombinált jegyekkel akár egy egész napot is eltölthetnek tartalmasan a Mini Magyarország makettparkban és a híres szarvasi Arborétumban, melyek reggel 8.00-tól sötétedésig nyitva tartanak.

  Forrás: Mini Magyarország Szarvas/Facebook

  További információkat a makettpark weboldalán és Facebook-oldalán kaphatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!