Tűzoltók szedtek le egy nőt egy T-Rex hátáról Washingtonban

Egy fiatal nő csapdába esett egy nagy T-Rex szobor hátán a washingtoni Granger Dinosaur Parkban. A nőt végül a tűzoltóknak kellett lehozniuk, miután túlságosan félt, hogy lemásszon magától. Az esetről videófelvétel is készült. 

A nő állítólag akkor jött rá, hogy fél a magasságtól, miután felmászott egy életnagyságú T-rex szoborra. A meg nem nevezett személy március 22-én, hétfőn valamiért úgy döntött, hogy meglovagolja a T-Rexet. A szobor egyike azon kevés megmaradt dinoszauruszoknak, amelyek a parkban maradtak az 1993-as megnyitása óta. A dinoszaurusz parkot azért hozták létre, hogy felkeltsék a figyelmet a Granger Park szépségeire és szórakoztassák a lakosságot. Valamikor a T-Rex-től a Veloceraptorokig szinte minden dinoszaurusz fajtájából állt a parkban egy betonöntvény; körülbelül 30 darab.

Annak oka, hogy ez a látogató miért mászott fel a közel 4 méteres szoborra, nem ismert, de csapdába esett, miután felfedezte, hogy akrofóbiája van, és riasztották a 911-et. Az akrofóbia szélsőséges vagy irracionális félelem a magasságtól, amelyben az emberek 5 százaléka szenved.

Az egyike a megmaradt szobroknak, amelyek a parkban még fellelhetőkForrás: City of Granger/Facebook

A helyi tűzoltóság kivonult a helyszínre, és a tűzoltók létrával kiszabadították a nőt veszélyes T-Rex karmai közül – írja némi iróniával a Daily Star.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek