Madáretetés közben váratlan látogató bukkant fel a motorcsónakban

Ha az ember a tenger közepén hajózik, mindig számíthat egy-két meglepetésre, viszont azoknak az utasoknak, akik a minap motorcsónakkal indultak madarakat etetni, valóban rendkívüli élményben volt részük. Nézzék, mi bukkant fel a vízből!

A Tom Boadle által a Twitteren megosztott videón – ami rövid idő alatt több mint 9 millió megtekintést kapott – az látható, amint egy férfi a csónak hátuljáról fregattmadarakat és barna gödényeket etetett. A madarak együtt repültek a csónakkal, és lecsaptak, hogy kivegyék az ételt a kezéből. Mint látható, a madarak egyértelműen élvezték a könnyen jött jutalomfalatokat, és a hajós is boldogan etette őket. Aztán hirtelen versenytársa bukkant fel madaraknak, méghozzá egy oroszlánfóka személyében, ami kiemelkedik a vízből, a csónak hátuljára támaszkodik, majd be is mászik oda.

A fókák kiválóan alkalmazkodnak az emberek közelségéhez - illusztrációForrás: Christel Sagniez/Pixabay

A váratlan látogatáson egyértelműen jól szórakozó hajósnak szinte ideje sem volt arra, hogy elég halat dobáljon neki, ehelyett a hatalmas állat a csónak kis tartályából kezdett lakmározni. Az oroszlánfóka az egész fejét beledugta a tartályba, a jelenlévők nagy vidámságára. A kielégítő étkezés után a látogató visszacsúszott a vízbe, és elégedetten távozott – írja a timesnownews.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek