Újra kinyitott a világ egyik legjobb szórakoztató parkja

A Dollywood pénteken nyitotta meg újra a kapuit. A családbarát úti cél a Great Smokey Nemzeti Parkhoz közeli Pigeon Forgeban található, Tennessee államban. A világ egyik legjobb szórakoztató parkjának választott tematikus parkot izgalmas túrák, csodálatos ételek, családi programok és a déli vendégszeretet jellemzi.  

Mint a park névadója és alapítója Dolly Parton, country- és pop-énekes, dalszerző elmondta, "ez egy olyan hely, ahová az emberek azért jönnek, hogy élvezhessék azokat az értékes pillanatokat, amelyekre örökké emlékezni fognak." Azt ígérte, hogy ez a szezon rendkívüli lesz. A park új előadásokat,  szórakozási lehetőségeket, koncerteket és kulináris fesztiválokat tervez, amelyek közül minden korosztály találhat neki szólót. A Dollywood virág- és ételfesztiváljára április 23. és június 7. között kerül sor, ahol a vendégek több mint félmillió szirmot bontott virágra csodálkozhatnak rá a parkban. A szobrok között megtalálható egy pillangós szökőkút és különféle állatjelenetek is. A fesztivál keretében egy koncertsorozatot is terveznek.

DollywoodForrás: dollywood.com

A vendégek június 25. és július 31. között részt vehetnek a Dollywood nyári ünnepségén. A park az éjszakai órákban is fogad majd vendégeket, akik a sötétben is felpattanhatnak valamelyik hullámvasútra, és élvezhetik a száz drónnal létrehozott, 3D-s animációkat, illetve a koreografált tűzijátékot. Szeptember 24. és október 30. között szüreti fesztivál várja a vendégeket, és a park is tovább nyitva marad minden este, hogy a látogatók megcsodálhassák a több ezer, világító töklámpást. 

A híres szórakoztató park messzi tájakról is vonzza a láogatókatForrás: YouTube.com

November 6-tól január 2-ig karácsonyi hangulatba öltözik a park, melyben a színes, ünnepi kivilágítás, a karácsonyi előadások és sok, ünnepi témájú étel segít. Az egynapos jegyek a felnőtteknek 79 dollártól kezdődnek, a bérletek pedig 144 dollártól kaphatók. A park számos, a vendégek tapasztalatai alapján kért változtatást végzett, ideértve az új infrastruktúrát, a további éttermi ülőhelyeket, valamint a továbbfejlesztett játékokat – írja a Travel and Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek