Kajlával újabb családi kalandozások várnak a gyerekekre

  A „Hol vagy, Kajla?" program során a gyerekek játékos formában ismerkedhettek meg hazánk nevezetességeivel. A gyűjtőalbum második kötetének megjelenésével újabb családi kalandozások várnak az alsós diákokra, akik új élményekkel, ismeretekkel gazdagodhatnak, miközben pontokat gyűjtenek. Az általános iskola alsó tagozatos tanulói számára 2019-ben indított egyedi honismereti, természetjáró kampány nagy sikert aratott a diákok és szüleik, illetve tanáraik körében. A kedvező fogadtatásra való tekintettel a program 2021-ben folytatódik – írja a turizmus.com.

  Forrás: spar.hu

  A Kajla-album második kötetében a gyűjtők újabb páratlan látnivalókról olvashatnak Magyarország egész területéről. A kíváncsi vizslakölyök az összes megyét felkeresik és mindenhol két-két nevezetességhez kalauzolják a kalandvágyó utazókat. A lapokon ezúttal kiemelt szerepet kapnak a természeti kincseink, a kirándulni szeretők örömére. Minden úti célhoz a matricák mellett játékok és fejtörők is tartoznak. Az országos akció és a hozzá kapcsolódó játékok aktivitásra is ösztönzik a kisdiákokat: arra buzdítják őket, látogassanak el ők is oda, ahol az előttük csavargó Kajla kutya megfordult.

  A kezdeményezés a Kajla útlevélre és egy telefonos applikációra épül, amellyel a gyermekek fontos turisztikai célpontokat kereshetnek fel a szüleikkel.

  A vizslakölyköt már sokan ismerik, hiszen az elmúlt két évben minden magyar alsó tagozatos tanulónak – és testvéreiknek, családjaiknak – számtalan kalandban volt része vele. A program változatos utazási és tanulási módokat és lehetőségeket kínált: Kajla útlevél, díjmentes busz-, hajó- és vonatutazás, memóriajáték, mobilapplikáció többjátékos móddal, online családi bajnokság, Kajla-körök és Kajla-karikák, Kajla Suli, összeállítható makettek Magyarország térképpel. 

  A Spar áruházaiban a március 11. és május 12. között tartó promóció során kétszáz matricát lehet összegyűjteni a „Hol vagy, Kajla?" album második kötetében.

  .A matricagyűjtő-albumot 1999 forintos normál áron lehet beszerezni, de 3000 forint feletti vásárlás esetén a pénztárnál a vásárló egy kasszakupont kap, amely 999 forintos kedvezményes árat biztosít. Egy matricacsomag, amely öt albumba ragasztható matricát tartalmaz, 69 forintért vásárolható meg. Minden matricacsomag emellett egy értékes kupont is tartalmaz: 25%-os termékkupont, vagy 5000 forint feletti vásárlás esetén 500 forint, illetve 10 000 forint feletti vásárlás esetén 1000 forint engedményt biztosító kupont. További részletek – érdekesség, tudnivaló, a cserélgetési lehetőség módja – ide kattintva találhatók meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek