Ebben az angol iskolában mackók gyülekezete várja vissza a tanulókat

A december 18. óta tartó távoktatás után mától minden általános iskolás gyermek visszatérhet az iskolapadba az Egyesült Királyságban. Ennek örömére Northamptonshireben, a Thrapston Általános Iskola aulájában több mint 500 plüssmackót helyeztek el, amelyeken az iskola címere és egy tanuló vagy tanár neve szerepel – írja a BBC.

Először az aulában gyülekeztej a plüssmacik, majd az osztálytermekbe vitték őket a tanulókForrás: Thrapston Primary School/Facebook

Pauline Turner igazgatónő elmondta, hogy szerintük a tanulóik közül néhányan izgatottak, míg mások kissé idegesek lesznek a változások miatt. Miután már másutt láttak hasonló kezdeményezést, úgy döntöttek, hogy a mackók tömeges összejövetele jó módja annak, hogy minden gyermeket visszavezessenek a közösségbe. Névreszólóan készítették el a macikat az iskola 490,  3 és 11 év közötti tanulójának, valamint a személyzet tagjait is megörvendeztették a plüssökkel.

Mostantól minden gyermek padján ott ücsörögnek a macik az osztálytermekben, a hétfői iskolai napra felkészülve.

"Előfordul, hogy a szorongó gyermekeknek jót tenne egy ölelés, de ezt most nem tudjuk megtenni, kárpótlásul viszont a medvéjüket legalább megölelhetik, ha kissé elveszettenk érzik magukat" – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek