Ebben az angol iskolában mackók gyülekezete várja vissza a tanulókat

  A december 18. óta tartó távoktatás után mától minden általános iskolás gyermek visszatérhet az iskolapadba az Egyesült Királyságban. Ennek örömére Northamptonshireben, a Thrapston Általános Iskola aulájában több mint 500 plüssmackót helyeztek el, amelyeken az iskola címere és egy tanuló vagy tanár neve szerepel – írja a BBC.

  Először az aulában gyülekeztej a plüssmacik, majd az osztálytermekbe vitték őket a tanulókForrás: Thrapston Primary School/Facebook

  Pauline Turner igazgatónő elmondta, hogy szerintük a tanulóik közül néhányan izgatottak, míg mások kissé idegesek lesznek a változások miatt. Miután már másutt láttak hasonló kezdeményezést, úgy döntöttek, hogy a mackók tömeges összejövetele jó módja annak, hogy minden gyermeket visszavezessenek a közösségbe. Névreszólóan készítették el a macikat az iskola 490,  3 és 11 év közötti tanulójának, valamint a személyzet tagjait is megörvendeztették a plüssökkel.

  Mostantól minden gyermek padján ott ücsörögnek a macik az osztálytermekben, a hétfői iskolai napra felkészülve.

  "Előfordul, hogy a szorongó gyermekeknek jót tenne egy ölelés, de ezt most nem tudjuk megtenni, kárpótlásul viszont a medvéjüket legalább megölelhetik, ha kissé elveszettenk érzik magukat" – tette hozzá.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!