A nyitásra várva ezzel a társasjátékkal indulhatunk hajókirándulásra

  A Carnival hajózási társaság a járvány miatt egyelőre még pihenteti a járműveit, de, hogy kicsit kárpótolja az utazni vágyókat, sétahajózás-témájú Monopolyt adott ki. A dobozon legújabb hajója, a Mardi Gras látható, amint épp egy tiszta, türkizkék vízzel körülvett, homokos üdülőparadicsomba tart.

  Ami a játék menetét illeti: a játékosoknak például kikötői és a repülőtéri adókat kell fizetniük, és figyelniük kell a hajózási igazgató bejelentéseire. Eközben olyan látványosságok mellett haladhatnak el, mint a Mardi Gras hullámvasúta, a Bolt, vagy éjjel-nappali piaca, a Lido Marketplace, illetve a Celebration és a Radiance hajó.

  A Monopoly-pénzen a társaság emblémája szerepel, és a játékosok hajóutat is választhatnak nyereményként. A tervek szerint a Monopoly Carnival Fun Edition ettől a hónaptól kapható a Carnival weboldalán, 39,95 dollárért (körülbelül 12 ezer forintért) - adja hírül a travelandleisure.com.

   Borítókép forrása: Chris Gent/commons.wikimedia.org

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!