Gazdája már lemondott a tengerbe sodródott kutyáról

A Tilly névre hallgató springer spániel csütörtök délután az angol man-szigeti Garwick Beachen tett séta közben üldözőbe vett egy vadkacsát. Tilly a gazdájával, Hayley Varney-val és annak édesapjával sétált, amikor hirtelen drámaira fordultak az események. Megpróbálták visszahívni a kutyát, de a tenger magával sodorta az ebet, és egy kis idő múltán már látni sem lehetett – írja a BBC.

Tilly, a kacsák rémeForrás: Hayley Varney/Facebook

A kutya eltűnése után a Douglas-parti őrség körülbelül két órát töltött a part mentén, hogy ráakadjon a szerencsétlenül járt ebre, de ahogy sötétedni kezdett, leálltak a keresésével. "Elmentünk és megnéztünk néhány helyet, de nem láttunk semmit" – mondta Tilly gazdája. "Nem akartam a legrosszabbra gondolni, de amikor ilyen a tenger, akkor nehezen tudtam optimista maradni" – mesélte. Hozzátette, hogy a kutya általában nem úszik be a tengerbe, de amikor egy kacsán megakad a szeme, akkor bosszantó módon nekiiramodik.

Hayley Varney és kutyusa szeretnék minél hamarabb elfelejteni ezt a rossz emléketForrás: Hayley Varney/Facebook

Másnap egy úr észrevette Tillyt a sziklákon, és sikerült lehoznia onnan, majd visszavitte őt a tengerpartra. A kutya gazdija elmondta, hogy a kedvence folyamatosan sírt, és elképesztően jó érzés volt újra találkozniuk. Tilly jól kialudta magát a mintegy 16 órás kaland után, és a gazdája hamarosan újra sétálni viszi, de lehet, hogy egy ideig még elkerülik a tengert.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek