Olaszország népszerű kalandparkja már a borzongásra összpontosít

A vidámparkok nagyszerű gyógyírt adhatnak a járvány okozta depresszió és stressz kezelésére. Legalábbis így gondolják ezt az olaszországi Castelnuovo del Garda városában található Gardaland tematikus parkban, ahol speciális egészségügyi intézkedések mellett tartják meg hagyományos őszi rendezvényüket, a Gardaland Magic Halloweent. Október 9. és november 8. között a park minden hétvégén narancssárgával, azaz a halloween tök színével telik meg, ebben a díszletben pedig különleges műsorokkal, szörnyelőadókkal és édességekkel is várják a családokat.

A látványos és szórakoztató Gardalandban októbertől rémisztően jó programokat kínálnakForrás: postcardtrip/Pixabay

A 2020-as szezon most pénteken kezdődik, így ez az esemény lesz az első a négy "Venerdi di Paura" azaz "Ijesztő Péntek" közül, amelyek során a 22.00 óráig nyitva tartó Gardalandban különleges vendégek, köztük zombik, boszorkányok, vámpírok, szörnyek, denevérek, csontvázak és szellemek várják a látogatókat, de akrobatikus számok, speciális effektek, vízi játékok, és halloween témájú tűzijátékok is színesítik az estéket.

A park boszorkányai a 4 méter magas, hatalmas sütőtökmezőnél fogadják a vendégeket.

A halloweeni bulit minden szombaton és vasárnap a Gardaland SEA LIFE Akváriumban is megtartják, ahol szintén tematikus díszletek és dekorációk fokozzák a hangulatot. A Gardaland Hotel és a Gardaland Adventure Hotel különleges ajánlatokkal áll elő azoknak, akik a halloween éjszakáját szeretnék Gardalandban tölteni – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek