A hercegi csemeték a híres természettudóst faggatták a kedvenc állatairól

Vilmos és Katalin gyermekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg különleges videofelvételen láthatók, ahol Sir David Attenborough-nak tesznek fel kérdéseket az állatok kihalásáról, a pókokról és a természettudós kedvenc állatairól – írja a thenational.ae.

A veterán természettudós a privát dokumentumfilmjének vetítésén látható a hercegi család körébenForrás: AFP/Duke and Duchess of Cambridge/-

György (7), Sarolta (5) és Lajos (2), akiknek a hangját ritkán hallhatja a nyilvánosság, a 94 éves veterán természettudósnak tett fel kérdéseket a múlt hónapban a Kensington-palotában felvett videóban. Úgy tűnik, hogy a három gyerek követi a környezetvédelemben édesapjukat, Vilmos herceget, és nagyapjukat, Károly herceget. A felvételen a piros iskolai pólót viselő György így kezdi mondandóját: "Hello David Attenborough, szerinted melyik állat fog kihalni legközelebb?" Húga, Sarolta szürke iskolás egyenruhájában elárulja, hogy szereti a pókokat.

Te is szereted a pókokat? – kérdezi Sarolta a természettudóst.

Lajos – akinek a hangja itt hallható először a nyilvánosság előtt – pedig azt kérdezi: "Milyen állatot szeretsz?"

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a múlt hónapban Attenborough a Kensington-palota kertjében Vilmos herceg és családjának otthonában vendégeskedett, ahol az új dokumentumfilmjének, a David Attenborough: A Life On Our Planet privát vetítését tartották. Arról is hírt adtunk, hogy ez alkalomból a természettudós egy Máltáról származó, megkövesedett cápafogat ajándékozott Györgynek, ami vitákat váltott ki, amikor Málta visszakövetelte magának a fogat. A legutóbbi hírek szerint viszont Málta kulturális minisztere úgy nyilatkozott, hogy a herceg megtarthatja a különleges ajándékot, amiről a világsajtó, többek között a The Telegraph is beszámolt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek