Ezt a színházat a gyerekek elfoglalhatják és felfedezőútra indulhatnak benne

  A debreceni  Vojtina Bábszínház szervezésében e különleges évadban megnyitják a gyerekek előtt a bábszínház összes terét, izgalmas felfedezőutat kínálva nekik. Az ünnepi évadban minden hónap utolsó vasárnapján, így október 25-én is sokszínű programokból álló, 9.30-tól 12.30-ig tartó délelőttre invitálják az érdeklődőket. A rendhagyó vasárnapok első momentumaként az előadásra való felkészülés pillanatait láthatják, majd két mesével is megismerkedhetnek a gyerekek.

  Forrás: Képírók/Miént itt a tér!/Facebook

  Az előadásra való felkészülés alatt megtekinthető a színészek beéneklése, részpróbája, a színpadi előkészületek vagyis a bábok, kellékek elhelyezése, hangszerek behangolása. Az előadások a színházteremben és a játszószínházban zajlnak majd, esetenként különleges nézőpontból: a színfalak mögül, oldalról.

  Az előadások után felfedezőútra indulhatnak a bábszínházban: megleshetik a bábműhelyt, a jelmeztárat, a varróműhelyt és a tervezői teret.

  Interaktív foglalkozásokkal is várják az érdeklődőket a játszószínházban (elsősorban 3-6 éveseket), ahol bevetik őket a hangszerek világa, a bábok rejtélyeibe és a mozdulatok varázsába. A kiállításokon játékos tárlatnézés, ismerkedés a bábtípusokkal, bábkészítés és egyéb programok várják a gyerekeket és családjaikat. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!