Tündérek, manók és ismert mesefigurák népesítik be a Vasúttörténeti Parkot

  Szeptember 20-án, vasárnap 10 és 18 óra között mindenkit szeretettel várnak a Vasúttörténeti Parkba, ahol mindenki számára ingyenes lesz a belepés. A csodálatos vonatok, mozdonyok és egyéb, máshol nem kipróbálható látnivalókon túl a Meseösvény program is várja a családokat, ahol a kicsiket a próbatételek útján a mesék világába kalauzolják. A rendezvény alkalmából benépesülő parkban tündérek, manók és ismert mesefigurák várják a gyerekeket rejtvényekkel és érdekes játékokkal.

  Érdemes lesz idekinézni  vasárnap, hiszen szép időt is jósolnakForrás: Magyar Vasúttörténeti Park/Facebook

  A Meseösvényre lépő gyerekek a start állomásnál koronát vesznek fel, melyet az állomáson kapott matricákkal feldíszítve teljesíthetik a feladatokat. A próbák teljesítése után felnyithatják a kincsesláda fedelét, és minden gyermek választhat az ott rejlő apró ajándékokból .

  Ezen a napon a környezet még mesésebb lesz a Vasúttörténeti ParkbanForrás: Magyar Vasúttörténeti Park/Facebook

  Az Otthon Segítünk Alapítvány által szervezett programban a résztvevők megismerkedhetnek a Mézeskalács házikó meséjével, és a feladatokon keresztül beléphetnek az Óriások és a Tündérek országába. A bátrabbak megpróbálhatják legyőzni a Sárkányt, és túljárni a Török császár eszén. A programon ügyességi játékokból álló játszótér és kreatív sarok is várja a gyerekeket. További információkat a Magyar Vasúttörténeti Park Facebook oldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!