Járvány ide, válság oda: a Mikulás falujában tárt karokkal várnak!

  A Mikulás lapföldi otthonában úgy döntöttek, hogy a karácsonyi időszakot megelőzően feloldják a beutazási korlátozásokat, így a látogatók megfelelő biztonsági intézkedések betartásával idén is találkozhatnak Mikulással és segítőivel. A Times of India cikke szerint a karácsonyi időszak november 8-án kezdődik a finnországi Rovaniemiben található Mikulás-faluban.

  Mikulás falujába egyelőre csak a norvég és német turisták látogathatnak elForrás: shutterstock.com/Smelov

  Ennek egyelőre elsősorban a norvég és német turisták örülhetnek, a finn kormány bejelentése szerint rájuk nem vonatkozik a beutazási korlátozás. A látogatók utazhatnak a Mikulás szánján, elfogyaszthatnak egy vacsorát a Mikulással és családjával, és készíthetnek maguk is mézeskalácsházat. Az Északi sarkkörön található település attrakciói közé tartozik a helyi postahivatal, ahonnan különleges leveleket lehet feladni, valamint természetesen a megfelelő körülmények között látható északi fény.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!