Ebben a szállodai szobában Óz csodálatos világába repítik a vendégeket

  Mindenütt jó, de legjobb otthon, ám az Óz, a csodák csodája meserajongók számára ez a tematikus szállodai szoba a következő legjobb dolog. A New York-i The Roxbury Hotel szobáját a klasszikus 1939-es film ihlette, és a tervezők minden beleadtak, hogy a vendégeket Óz csodálatos világába varázsolják. Mesés zöld árnyalatokkal, csillogó arannyal, valóságos sárga téglaúttal, és még sok mesebeli részlettel gazdagították a szobát.

  Csillogó zöld színek adják a hangulatotForrás: theroxburyexperience.com

  Ráadásul egy sárga téglaút halad végig a szoba közepén (a királyi méretű ágy és a kanapé között), amíg Smaragdváros falméretű festményévé nem válik. A Roxbury minden bizonnyal csodálatos élményt nyújt azoknak a  vendégeknek, akik itt megszállhatnak.

  Mindig a sárga úton...Forrás: https://theroxburyexperience.com/

  "A cél a tipikus modern szállodai minimalizmus elrugaszkodása egyfajta maximalizmussá" – áll a The Roxbury honlapján. Kifejtették, hogy tisztaságon és a kényelmen, illetve az elegancián és a minőségen túl rájöttek, hogy a legtöbb ember valami másra vágyik, ami egyedülálló és különleges. Így született meg ez a különleges szállodai szoba.

  A pipacsmező sem maradhatott kiForrás: theroxburyexperience.com

   Még a fürdőszoba is egybevág a mese történetével, ami egy pipacsos falfestményt kapott – írja a mymodernmet.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!