Ebben a szállodai szobában Óz csodálatos világába repítik a vendégeket

Mindenütt jó, de legjobb otthon, ám az Óz, a csodák csodája meserajongók számára ez a tematikus szállodai szoba a következő legjobb dolog. A New York-i The Roxbury Hotel szobáját a klasszikus 1939-es film ihlette, és a tervezők minden beleadtak, hogy a vendégeket Óz csodálatos világába varázsolják. Mesés zöld árnyalatokkal, csillogó arannyal, valóságos sárga téglaúttal, és még sok mesebeli részlettel gazdagították a szobát.

Csillogó zöld színek adják a hangulatotForrás: theroxburyexperience.com

Ráadásul egy sárga téglaút halad végig a szoba közepén (a királyi méretű ágy és a kanapé között), amíg Smaragdváros falméretű festményévé nem válik. A Roxbury minden bizonnyal csodálatos élményt nyújt azoknak a  vendégeknek, akik itt megszállhatnak.

Mindig a sárga úton...Forrás: https://theroxburyexperience.com/

"A cél a tipikus modern szállodai minimalizmus elrugaszkodása egyfajta maximalizmussá" – áll a The Roxbury honlapján. Kifejtették, hogy tisztaságon és a kényelmen, illetve az elegancián és a minőségen túl rájöttek, hogy a legtöbb ember valami másra vágyik, ami egyedülálló és különleges. Így született meg ez a különleges szállodai szoba.

A pipacsmező sem maradhatott kiForrás: theroxburyexperience.com

 Még a fürdőszoba is egybevág a mese történetével, ami egy pipacsos falfestményt kapott – írja a mymodernmet.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek