Hamarosan kiállítják a yorki hercegnő híres, felújított ruhadarabját

  Beatrix yorki hercegnő – András yorki herceg és Sára yorki hercegné legidősebb gyermeke, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg unokája – lenyűgöző esküvői ruhája hamarosan megtekinthető lesz a Windsori kastélyban. Érdekesség, hogy a Norman Hartnell ruhát nagymamájától, a királynőtől kérte kölcsön. Más, közelmúltbeli királyi menyasszonyok, például tesvére, Eugénia brit királyi hercegnő és Meghan Markle nyomdokaiban lépdelve Beatrix esküvői ruháját ősszel mutatják be a Windsori kastélyban.

  Beatrix hercegnő és vőlegénye idén július 17-én fogadott hűséget, a menyasszony a királynő iránti tiszteletből II. Erzsébet egyik átalakított ruhájában mondta ki az igentForrás: AFP/Benjamin Wheeler

  A királynő unokája a nyár elején egy privát ceremónián kelt egybe vőlegényével, Edoardo Mapelli Mozzival, ahol csak a közeli családtagok voltak jelen. A ceremónián a hercegnő egy vintage stílusú Norman Hartnell ruhát viselt, amelyet nagymamájától, a királynőtől kért kölcsön.

  A ruhát a hercegnőre szabták, és kissé modernizálták a dizájnt, valamint vintage kristályokkal díszítették, hogy azok illeszkedjenek az eredeti Hartnell hímzéshez.

  A ruha mellett Beatrix hercegnő esküvői virágainak selyem mása is látható lesz. Csokrában jázmin, halvány rózsaszín és krém színű rózsák, rózsaszín viaszvirág, és egy mirtuszág is volt. Ugyanakkor az esküvői diadémja, a Queen Mary Diamond Fringe díszes fejék, amelyet szintén a nagymamájától kölcsönzött a különleges napra, nem lesz része a kiállításnak. A hercegnő esküvői ruhája szeptember 24. és november 22. között látható a Windsori kastélyban – írja a townandcountrymag.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!