Ed Sheeran újszülött kislánya egy antarktiszi út után kapta a nevét?

  A kiváló brit zenész a héten jelentette be, hogy felesége a múlt héten kislánynak adott életet, aki a Lyra Antarctica Seaborn nevet kapta. A különös középső keresztnév kapcsán pedig a Cruise Critic párhuzamot vont a házaspár tavaly decemberi, antarktiszi útjával, amely során a híresztelések szerint a Ponant's La Lyrial hajó fedélzetén utaztak el a hetedik kontinensre éppen kilenc hónappal kislányuk születését megelőzően.

  Ed Sheeran kislánya ritka középső nevet kapottForrás: shutterstock.com/Featureflash Photo Agency

  A lap a hajót üzemeltető, luxusutakat szervező cégnél érdeklődött afelől, hogy megerősítik-e, hogy tavaly Sheeran és felesége az Antarktiszra utazott, de elhárították a konkrét válaszadást az utasok személyiségi jogaira hivatkozva, és egyelőre még maga Sheeran sem árulta el, hogy mi áll kislány ritka középső neve mögött – számol be róla a People magazin. 

  A brit média más elméletei szerint a nevet egy, Sheeran által korábban már csodálatra méltónak tartott, Phil Pullman író könyveiből készített Az Úr sötét anyagai című sorozat egyik szereplője, Lyra Belacqua hősnő ihlette.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!