Harry Potter varázslóvilága is megépül a pekingi vidámparkban

A Universal Studios vidámparkjának megépítését először 2014-ben jelentették be 2,52 milliárd font összegű beruházásként. Tavaly el is kezdődött az építkezés, amit 2021 májusában fejeznek be a tervek szerint. De hogyan is néz majd ki belülről? Hét tematikus zóna lesz, külön-külön a filmek témái szerint elrendezve. A legkiemeltebb helyet Harry Potter varázslóvilága foglalja majd el, amelynek célja a mágikus hős rajongóinak odavonzása a világ minden tájáról. A Harry Potter és a Felejthetetlen Utazás egy hullámvasúton csúcsosodik ki. De nem csaka  varázslótanonc rajongóinak kedvéért épül a park.

 A következő szakasz a Jurassic World Isla Nublar lesz. A filmet alapul véve a dinoszauruszok megjelenésükben rendkívül sokrétűek lesznek. Gondoskodni fognak 3D-s élményről és egy 360 fokos hullámvasútról is, ami hozza majd az elvárt adrenalinlöketet. A pálmafák és a gótikus épületek a Jurassic világ sorozatának részei lesznek.

A jövő év tavaszára ígérik a vidámpark megnyitásátForrás: https://www.universalbeijingresort.com/

A harmadik zónát Kung-Fu Pandának szentelik. A rajongók a hazájukban találkozhatnak a kedves Póval és kemény barátaival. Lesz még egy Transformers-zóna, egy terület a Minyonok rajongóinak és egy Waterworld-zóna. Ez utóbbi az első a maga nemében az Universal parkokban, és az 1995-ös azonos című, posztapokaliptikus filmre épül. Végül, de nem utolsósorban a park bejárat is ismerős mintát követ, és a Hollywood Boulevard nevet viseli.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek