Kevés a látogató, drasztikus lépésre szánta el magát a Disney World

A floridai Disney World szeptembertől változtat nyitvatartási idején, mivel még a tervezetthez képest is kevesebb látogatója van az élményparknak. A Disney World július 11-én nyitotta meg kapuit ismét a közönség előtt, miután hónapokig volt zárva Amerika legnépszerűbb gyermek szórakoztató központja – ám a jelek szerint az újranyitás után sem nagy a tolongás.

A floridai Disney World kénytelen csökkenteni a nyitvatartásátForrás: Ethically Yours/Wikipedia

Erre utal, hogy a Disney World a honlapján jelezte, hogy szeptember 8-tól kénytelen változtatni néhány program nyitvatartási idején, egyes szórakoztató elemek órákkal kevesebb ideig lesznek elérhetők, mint korábban. A változtatásra vélhetően a költségek lefaragása miatt van szükség, a Disney ugyanis korábban bejelentette, hogy parkjai bezárása az áprilistól június végéig tartó időszakban 5 milliárd dolláros (1500 milliárd forint) kiesést jelentett, de már a bezárás maga is 4,5 milliárd dollárba került – írja cikkében a People magazin.

A Disney arra kérte a vendégeit, hogy a park területén belül minden kétévesnél idősebb látogató hordjon maszkot, még a szórakoztató eszközökön is. A hírek szerint az amerikai családok hajlandósága egyelőre még nem tért vissza, hogy esetlegesen zsúfolt helyszíneket látogassanak, ezt támasztja alá a Disney hétvégi döntése is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek