Nem akármilyen premierhétvége lesz a Fővárosi Nagycirkuszban

Nagyszabású családi programsorozattal ünnepli meg az újranyitást a Fővárosi Nagycirkusz. Július 18-án szombaton 19 órától láthatják a Tündértánc – Nővarázs – Cirkuszi tárlatvezetés című műsor premierjét, melyet 14 órától változatos programok előznek meg. A premier előadásra „2020 az év amit nem feledünk" szlogennel most 2020 forintért válthatnak jegyeket az érdeklődők. Július 19-én vasárnap 11 órakor és 15 órakor tartják az előadásokat. Ezen a napon már délelőtt 10 órától gazdag ünnepi programkínálattal várják a nagyközönséget.

Ezúttal sem lesz hiány az izgalmakbanForrás: Fővárosi Nagycirkusz

Szombati programok

15 órától a muzeológusok interaktív tárlatvezetést tartanak a Nincs mááásik! 130 éves a Fővárosi Nagycirkusz című kiállításon, ahol a cirkuszművészet rejtett és csillogó világába nyerhetnek bepillantást az érdeklődők. 16 órától a cirkusz múzeumának munkatársai Fejetlenség a porondon címmel játékra invitálják a látogatókat, ahol a tudás gyarapítása mellett nyereményeket is kisorsolnak.

14 és 18:30 között a Gyermek Cirkusz Világ térben cirkuszpedagógiai foglalkozásokat tartanak, míg az előtte elhelyezkedő téren a Tanulj cirkuszt! programban tapasztalt animátorok ismertetik meg a kicsiket és a nagyokat a cirkuszművészeti zsánerek – zsonglőr, rolla-bolla, tányérpörgetés, drótkötél-és golyó-egyensúlyozás – alapjaival. A vállalkozó kedvűek próbára tehetik szerencséjüket a szerencsekeréknél a cirkuszi nyereményekért.

15 óra és 18:50 között a Fővárosi Nagycirkusz előtti téren a Kötéltánc dalpályázat résztvevői adnak koncerteket, valamint különböző, lélegzetelállító artistaprodukciókkal kedveskednek. Fellép többek között a világhírű Rippel Brothers is!

A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren Rezván Nikolett állatszelidítő tart játékos bemutatót bájos kutyuspartnerével, ezen kívül kisállatsimogató is várja a családokat, ahol a felelős állattartás szabályai mellett megismerkedhetnek Nikolett kutyusával, kecskéjével, nyuszijaival, kakasával és szelíd óriáskígyójával.

A nőiesség kiemelt szerepet kap ebben az előadásbanForrás: Fővárosi Nagycirkusz

 Vasárnapi programok

11 órakor és 15 órakor is bemutatják az új előadást, 10 és 14 óra között pedig cirkuszpedagógiai foglalkozást tartanak a Gyermek Cirkusz Világ térben. Ugyanebben az időpontban a Tanulj cirkuszt! program animátorai várják a cirkuszművészettel megismerkedni vágyókat, és ezen a napon is lesz szerencsekerék-forgatás. 13:30 és 14:50 között színpadi műsorral várják a családokat, ahol koncerteket és artistaszámokat tekinthetnek meg.

Látványos és egyben megragadó mutatványokban lehet részükForrás: Thierry Bissat/Fővárosi Nagycirkusz

Díjazzák a szülők tanulásban nyújtott segítségét

Annak a gyermeknek, aki a premierhétvégén személyesen veszi meg egy későbbi alkalomra a cirkuszjegyét, az egyik szülője féláron tekintheti meg a Tündértánc – Nővarázs című műsort.
A kitűnő tanulók ingyen nézhetik meg az előadást, valamelyik szülőjük pedig féláron vehet jegyet, ha a premierhétvégén teszi ezt meg.

A félárú kedvezmény csak a július 19-i vagy későbbi műsorokra történő jegyvásárlás esetén érvényes, abban az esetben, ha a premier hétvégéjén, azaz július 18-án vagy 19-én vásárolják meg a jegyeket! A kitűnő tanuló kuponnal kapcsolatos tájékoztató ide kattintva olvasható el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek