A régészpalánták hamarosan kincseket kereshetnek az egyik legszebb múzeumunkban

A Da Vinci Kids és a Magyar Nemzeti Múzeum idén újra megrendezi a Régészkalandok Pizsamapartit. Ezen a kalandos éjszakán a gyerekek a régészek bőrébe bújva fedezhetik fel a több tízezer évvel ezelőtt élt emberek kincseit, és megfejthetik a régmúlt tárgyainak titkait. A kincsvadászok első őseink nyomába erednek, emellett ősmaradványokat is készíthetnek.

A történelem és a régmúlt tárgyai iránt érdeklődő gyerekeknek egy kincsesbánya a múzeum - illusztrációForrás: Dimitris Vetsikas/Pixabay

Ez egy olyan egyedülálló program, amelyen a 7-13 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal. Az éjszakai kalandok végeztével a „pizsamás felfedezők" a múzeum egyik legszebb termében, a Kupolateremben tölthetik az éjszakát.

A program ára: 8000 Ft/ fő, a rendezvény időpontja július 17. Érkezés és regisztráció 19:00 és 19:30 között, hazaindulás másnap reggel 8:00 és 8:30 között. A belépőjegy tartalma: Magyar Nemzeti Múzeum belépő, interaktív élményóra, kincskereső és felfedező régészeti program: izgalmas éjszakai kalandtúra a Magyar Nemzeti Múzeumban, 12 órás felügyelet, vacsora, hálózsák az alváshoz, amennyiben nem áll rendelkezésre, 1 hónapos előfizetés a Da Vinci Kids video apphoz, illetve kedvezményes Családi belépőjegy a Magyar Nemzeti Múzeumba 2 felnőtt és 2 gyermek részére. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek