Idén nyáron visszacsöppenhetnek a hamisítatlan visegrádi középkorba

  Az idei nyár új családi program várja a látogatókat Visegrádon: július 4-től augusztus 15-ig minden szombaton solymászbemutató lesz a Palotaházban, bejárhatják a mesterségek udvarát, megnézheti a lovagi tornát a Salamon-toronyban és királyi lakomán vehetnek részt a Renaissance Étteremben. Egy hamisítatlan visegrádi középkori napot élhet át az egész család. 

  A lovagitorna-bemutató a Salamon torony szabadtéri színpadán zajlikForrás: renvisegrad.hu

  A Visegrádi nyári lovagi játékok és lakoma részletes programja 

  10:30-kor kezdődik a Solymászbemutató a Palotaházban, a programban vadászkutya, vadászgörény és vörösszárnyú ölyv szerepel.

  A solymászbemutató minden korosztálynak érdekes program lehetForrás: Lovagi Milan/renvisegrad.hu

  A Mesterségek Udvarán olyan mesterségeket próbálhatnak ki, mint a kovács, a papírmerítő, a fazekas vagy a kőfaragó.

  A Mesterségek Udvarában megnézhetik, hogyan dolgoztak az akkor élt emberekForrás: Fotothaler R/renvisegrad.hu

  11:45-kor kezdődik a Séta a Salamon-toronyhoz, mely kb. 15 percet vesz igénybe, 600 méteres szintemelkedéssel, majd déltől történelmi ismertetővel egybekötve nézhetik meg a tornyot és a kilátóteraszt. 12:30-kor Lovagitorna-bemutató kezdődik a Salamon-torony szabadtéri színpadán, 13:00-kor pedig Nyári királyi lakoma várja a Renaissance Étteremben élő lantzenével, és finom menüsorral.

  A jegy 14 év felett 8.900.- Ft-ba,  3-14 év között 4.450.- Ft-ba kerül, 3 év alatt pedig ingyenes a részvétel. A program minden szombaton 10:30-kor kezdődik a Palotaházban (2025 Visegrád, Duna-parti út 1.), találkozás a Királyi Palota nagy parkolójában, a 11-es főút mellett. További infomációkat a Renaissance étterem weboldalán találhatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!