A Cirkuszok Éjszakája várja ebben a balatonparti városban

Cirkuszok Éjszakája 2020 lesz Zamárdiban július 10 és 11-én! A Richter Flórián Cirkusz Drónok a Porondon című előadás kibővített változata extra fellépőkel a világ legismertebb bohócaival és leggyorsabb zsonglőrével várja a nézőket. A Cirkuszok Éjszakája célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy az egyik legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik.

Az előadás plakátjaForrás: Cirkuszok Éjszakája 2020 - Zamárdi/Facebook

Már az előadás elött izgalmas programokra számíthatnak az odalátogatók. Megnézhetik, ahogy az artisták próbálnak, így beláthatnak a kulisszák mögé, sőt, a cirkuszi kellékeket is kipróbálhatják. Kapunyitás 19:00 órától, az előadás pedig 20:00 óra körül kezdődik. És hogy mit láthatnak?

Drónok kavalkádja, elképesztő akrobaták, légtornászok, arab telivérek és frízer lovak, óriás uszkárok, lézer show és még sok elképesztő produkciónak lehetnek szemtanúi.

Az előadásokat mint mindíg, a cirkusz zenekara kiséri.

SZTÁR FELLÉPŐK

CESAR DIAZ - Porugália
Egy igazán különleges komikus karakter, aki egyedi humorával meghódította a nemzetközi cirkusz világot. Napjaink egyik legismertebb cirkuszi komikusa, aki nem csak megnevetetti a közönséget, hanem el is kápráztatja fantasztikus énekhangjával! A Monte Carlói Cirkuszfesztivál a Budapesti Cikrusz fesztivál és a Kínai Cirkuszfesztibál Bronz díj nyertese.

JIMMY FOLCO - Olaszország
A nevettetés nagymestere, a bohócok királya! Egyedi, humoros műsorszámaival, varázslatos humorával nevetetti meg a közönséget. Különböző bohóctréfák, olasz stílussal fűszerezve. Az európai cirkuszok nagy nevettetője.

MARIO BERUSEK – Csehország
A világ leggyorsabb zsonglőre, elképesztő gyorsasággal forgatja a buzogányokat és szinte magával ragadja a közönséget. Többszörös cirkusz fesztivál díjnyertese. A cirkuszvilág egyik legendás zsonglőre Magyarországon.

Jelenet a Richter Florian Cirkusz egyik korábbi előadásábólForrás: ADAM URBAN/Adam Urban/Richter Florian Cirkusz/Facebook

 A DRÓNOK A PORONDON ELŐADÁS FELLÉPŐI:

Magyarországon először 10 drón kavalkádja a porondon.

NINJA AKROBATÁK, 14 méter hosszú légpárnás ugrócsíkon, elképesztő ugrások sorozatait
mutatják be korhű koreográfiával vegyítve.

ALEXANDRO JOSTMANN óriás uszkárjaival egy szórakoztató, vidám kutya-showt mutat be. Egy játékos és cuki műsorszám gyönyörű fekete és fehér uszkárokkal.

RICHTER ANGELINA magasiskola, gyönyörű frízer lovon és most először a magyar lovas posta műsorszámmal is bemutatkozik.

EGYIPTOMI MŰVÉSZ, KIMO, egy újabb rekorder, ötperces produkciója folyamán 350-
szer pördül meg tengelyén és közben szemkápráztató alakzatokat mutat be LED-es jelmezével.

RICHTER KEVIN és csapata a világ legjobb lovasakrobata artistái, akik egy igazi hungaricummal lépnek porondra.

DUO LUGO a lézeremberek a cirkusz világ legnagyobb lésershowját mutatják be. Az elképesztő lézersugarak a nézőket a jövő világába katapultálják.

Természetesen a humor és a felhőtlen nevetés sem maradhat ki, amit a fantasztikus chilei bohóc,  PEPITO garantál. A szimpatikus dél-amerikai nevettető hangszereken is bemutatja tudását.

A kupolában a légtorna (trapéz szám) világsztárjai a FLYING MICHAELS, a Monte-Carló ezüstdíjjal
kitüntetet csapat többekközt az elképesztő triplaszaltót mutatja be.

RICHTER FLÓRIÁN lovasszáma szakemberek szerint a cirkusztörténelem legösszetettebb, és egyben legjobb lovas szabad idomító számát mutatja be.

És még számos meglepetéssel várják a kedves nézőket erre a fantasztikus Cirkuszok Éjszakája Showra! JEGYEK MÁR KAPHATÓK ZAMÁRDIBAN A CIRKUSZ PÉNZTÁRÁNÁL. Jegyárak: Lelátó - 4.500 Ft/fő, Páholy - 5.000 Ft/fő, VIP Páholy - 6.000 Ft/fő. További információk az esemény Facebook oldalán olvashatók. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek