Egy kisfiú ákom-bákom betűivel rejtvényt készített a királynőnek, hogy felvidítsa

Egy hétéves fiúcska szókereső játékot készített a királynőnek, hogy a karantén időszaka alatt szórakoztassa őfelségét. Timothy Madders, az essexi Billericayből attól tartott, hogy a karantén miatt az uralkodó szomorú lett, ezért egy boldogság témájú rejtvényt készített neki, hogy gyorsabban teljen számára az idő. A királynő a Windsori kastélyból küldött válaszlevelében megköszönte a kisfiú által készített fejtörőt.

"Nagyon örültem a levélnek, nagyon fontos volt, és boldoggá tett, hogy tetszett neki" – mesélte Timothy. "Valószínűleg már nagyon tenné a dolgát" – tette hozzá. Jo Madders, Timothy anyukája azt mondta, hogy a fia ötlete volt a szókereső játék elkészítése, mert aggódott a királynő és mások miatt, akik szomorúak, magányosak voltak, és unatkoztak a lezárás során. "Szeretett volna tenni valamit, hogy felvidítsa a királynőt, és saját kezűleg írt neki egy levelet – mesélte.

"A levélben az állt, hogy a királynő biztosan szomorúnak vagy magányosnak érzi magát a karantén miatt. A szókereső témájaként a boldogságot választotta, mert olyan szavakat szeretett volna írni, amelyek arra késztetik az embereket, hogy boldog dolgokra gondoljanak, ahogy azt korábban tették."
A királynő egyik udvarhölgye válaszolt Timothynak, hogy megköszönje "kedves levelét és a rejtvényt", amelyet kifejezetten Őfelségének készített. Azt írta, a királynő azt reméli, hogy "biztonságban és jól van", illetve, hogy nagyra értékeli a figyelmességét.

Őfelségébnek örömöt okoztott Timothy figyelmessége - illusztrációForrás: Wilkimages/Pixabay

Timothy szeretett volna másokat is boldoggá tenni a lezárások alatt, ezért hagyta, hogy édesanyja másolatokat készítsen a szókereső játékáról és odaadhassa az utcájukban élő embereknek. "Csak annyit mondott nekem, hogy az eredeti példányt ne küldjem el senkinek, mert azt a királynőnek szánta" – mondta Madders asszony. "Mindig másokra gondol" – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek