Két angol tévécsatorna élő adásába is gyerekek sétáltak be váratlanul

Az otthoni munka és a gyermekekkel való foglalkozás nem egyszerű. A kicsik egyrészt nem értik a munka fogalmát, másrészt pedig szívesen töltik az idejüket a szüleik közelében. Különösen vicces helyzetek pedig akkor adódnak, ha valamelyik szülő élő adásban van. Tegnap a brit TV két csatornájának – a Sky News és a BBC – közvetítéseibe is besétált egy-egy imádnivaló lurkó, a nézőközönség nagy örömére.

Egyetlen szülőnek sem könyű az otthoni munka a gyermek mellett - illusztrációForrás: Chuck Underwood/Pixabay

Először a BBC-n egy kislány jelent meg riporter anyukája, Dr. Clare Wenham interjújának közepén, természetesen élő adásban. A BBC házigazdája, Christrian Fraser kezdetben hidegvérrel kezelte a helyzetet – miközben a kislány fel-le mászkált, pakolászott, fel akart kéredzkedni anyukája ölébe – majd ő is megenyhült. Megkérdezte a kislány nevét, anyukája pedig megmondta, hogy Scarlettnek hívják. A stúdióban ülő Fraser erre közölte, hogy szerinte az alsó polcon jobban mutat az unikornisos kép, amit addig a gyerek le-fel rakosgatott a háttérben. Ettől a gyerek is fellelkesült, és megkérdezte a mamájától, hogy hívják a bácsit. Ő pedig be is mutatkozott neki a tévén keresztül. Mindent összevetve, imádnivaló jelent volt. Nézzék csak!

Meglepő, de szinte ugyanabban az időben egy másik angol csatorna, a Sky News élő adásában egy hasonló gyerekes jelenet zajlott le. Ezúttal egy kisfiú robbant be az ajtón, odafutott az anyukájához, és megkérdezte, vehet-e két kekszet. Az anyuka igennel válaszolt a fiának, miközben sűrűn kért bocsánatot a váratlan megszakítás miatt. Íme, a jelenet!

Sajnos a Sky News gyorsan el is vette a képet, pedig a közönség valószínűleg vevő lett volna arra a jelenetre is, amikor a gyerek megkapja a sütiket – írja a Mashable.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek