Különleges élmények várják a hazai levendulamezőkön

Szeretettel várnak mindenkit, aki festői környezetben szeretne egyet jógázni és lazítani. A Kőröshegyi Levendulásban élőzenés jógaórát tartanak, amely jót tesz a testnek, a léleknek, így felejthetetlen élménnyel gazdagodhat, aki kipróbálja.

Teljes kikapcsolódás vár arra, aki átadja magát a természet szépségének - illusztrációForrás: Andyblind/Wikipedia

Kezdő és haladó jógások egyaránt részt vehetnek, és olyanok is csatlakozhatnak, akik csak meditálni szeretnének. Várják még a gyerekeket, nagyszülőket is, mert mindenki élvezni fogja a mozgást ezen az igazi családi programon. A különleges  esemény június 20-án szombaton 14:00 óra 16:00 óra között lesz. A megérkezés után körbe nézhetnek, ráhangolódhatnak a programra, majd 15 órától kezdődik a jóga oktatás, melynek során Károlyi Györgyi segít a gyakorlatok helyes elsajátításában.

A jóga testgyakorlatok közben hangtálak, dobok és gong hangjaival lélekhangoló rezgéstérben hangfürdőzhetnek a résztvevők.

A hangszerek és a természet hangjai a jógagyakorlatok hatását felerősítve segítik a befelé figyelést. A fizikai gyakorlást lezáró relaxáció alatt a hangok szárnyán utazhatnak a lélek világába. A szívük terében megpihenve, a természettel együtt rezegve, feltöltődve térhetnek vissza a hétköznapokba. A lélekhangolást, azaz a hangmeditációt Trombitásné Zádeczki Ildikó hangmediátor vezeti.

A programon való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött. Jegyek a helyszínen kaphatók, illetve a Ticketportal Hungary országos jegyirodahálózatában és online itt érhetők el. Felnőtt kísérővel 12 éves kor alatt ingyenes a belépés. Megközelítés: Balatonföldvár~2,5 km; Siófok~25 km; Budapest~125 km. További információkat az esemény Facebook oldalán és a szervező, Kőröshegyi Levendulás Facebook oldalán találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek