Az Emirates utaskísérői különböző hangszereken játsszák el a beszállózenét

  A világ legtöbb légitársaságához hasonlóan az Emirates is arra kényszerült, hogy csökkentse járatainak számát. A szolgáltatások felfüggesztésével több dolgozót el kellett bocsátaniuk, míg másokat fizetés nélküli szabadságra küldtek - adja hírül a simpleflying.com.

  Forrás: ahsing888/pixabay.com

  Miközben a légitársaság és alkalmazottai az utazási korlátozások megszüntetésére várnak, igyekeznek kellemesen és hasznosan tölteni az időt. Ennek jegyében készítették el például annak a híres dallamnak a feldolgozását is, mely a beszállások idején hallható.

  A videót, melyen tizenkét, egyenruhába öltözött légiutas-kísérő mutatja be zenei tudását, a társaság Twitteren tette közzé. A fuvolától a különféle húros hangszerekig számos zenei eszköz megszólal, miközben a résztvevők egyenként mutatják be zenei tudásukat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!