Amerikában sorra nyitnak a Disney parkok, de nem úgy, mint régen

A Disney végre felfedte a szórakoztató parkjai újbóli megnyitásának terveit. A Magic Kingdom és az Animal Kingdom július 11-én nyílik meg, az Epcot és a Hollywood Studios pedig július 15-én. A parkokban új, egészségvédelmi és biztonsági óvintézkedéseket vezetnek be.

Július 11-től nyitnak ki újra a Disney tematikus parkjaiForrás: Sam Chen/Pixabay

Korábbi cikkünkben már mi is megírtuk, hogy ezek a tematikus parkok valószínűleg már soha nem lesznek ugyanolyanok mint korábbn, és ez most beigazolódni látszik. Az egészségre vonatkozó szabályok és iránymutatások sorozatát fogják végrehajtani a vendégek és a személyzet biztonságának érdekében, miközben azon igyekeznek, hogy továbbra is különleges élményt nyújtsanak.

Az új egészségvédelmi és biztonsági iránymutatások a következőket tartalmazzák: a vendégeknek és a személyzet tagjainak arcmaszkot kell viselniük, kézmosási és fertőtlenítő állomásokat kell kialakítani, valamint a fizikai távolságtartást érdekében csökkenteni kell a parkok általános kapacitását.

Fokozottan ügyelnek a takarításra és a higiéniára. Mindenkinek mérik a testhőmérsékletét, legyen az vendég vagy alkalmazott. Ideiglenesen felfüggesztik a felvonulásokat, a tűzijátékokat és a tömeget vonzó egyéb eseményeket is.

A belépéshez előre jegyet kell foglalni, ezért a helyszínen átmenetileg szünetel a jegyértékesítés. Azok az emberek, akik már rendelkeznek jeggyel vagy éves bérlettel, kérhetik a foglalást, mielőtt a Disney új jegyeket árusítana – írja a Travel and Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek