Kukkantson be a lezárt Disney vidámparkok kulisszái mögé!

A floridai és a kaliforniai Disney parkokat is bezárták március közepétől a koronavírus-járvány következtében, és egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor nyitnak ki újra. Az élet azonban nem állt meg. A bezárások ellenére rengeteg esemény zajlik a színfalak mögött. A kerteket ugyanúgy ápolják, az előadóművészek folytatják a próbákat, a személyzet pedig gondozza az állatokat.

A parkok bezártak, és nem tudni pontosan, mikor lesznek újra látogathatókForrás: Ricardo Guzman/Pixabay

A floridai Walt Disney Worldben a hagyományok szerint továbbra is minden nap ünnepélyesen felhúzzák a zászlót, annak ellenére is, hogy nincsenek látogatók, akik ezeknek a szertartásoknak tanúi lehetnének. Josh D'Amaro, a Walt Disney World elnöke azt mondta:

Noha a világ most másképp néz ki, egy dolog sosem változik: az amerikai zászló mindig ott lobog a Walt Disney World felett."

A floridai park az egészségügyi dolgozók tiszteletére a hónap elején Hamupipőke kastélyát kék színnel világította ki. Eközben a floridai Animal Kingdom személyzetét két új lakos érkezése foglalta le: az első egy tarajos sül volt, aki február 25-én született, éppen a parkok bezárása előtt. Őt az állatgondozók látják el, ahogyan a parkban lévő összes többi állatot is. Egy másik új lény is érkezett a csapatba egy kis zebra személyében, aki március 21-én született. A 65 kilós súllyal világra jött csikó az Asha nevet kapta. Nézzék, milyen aranyos!

Eközben az előadóművészek, akik általában a kaliforniai Disneyland Resortban szórakoztatják a vendégeket, otthonról próbálnak, hogy továbbra is tökéletesen formában maradjanak.

A napokban arról számoltak be, hogy a Disney szórakoztató parkjai 2021-ig nem nyitnak ki, mivel a világjárvány miatti szigorú intézkedéseket be kell tartaniuk.

Ebben a hónapban a Walt Disney Company bejelentette, hogy befagyasztja 100 000 alkalmazottjának a fizetését, mellyel havonta 500 millió dollárt takarít meg. Az öthetes leállás eddig a munkaerő több mint 50 százalékát érintette – írja a Daily Mail.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek