Új, gyerekeknek szóló weboldalt készített az Emirates

Lassan oldódnak a járvány miatti utazási szigorítások, és a szülők elkezdhetik tervezni a következő családi utazást. Kisgyerekekkel utazni hosszú repülőutakon sok szülő számára ijesztő lehet: mivel kössék le a gyerekek figyelmét, hogy ne unatkozzanak? Az Emirates gazdag tapasztalatokat szerzett a gyerekek fedélzeti szórakoztatásában az elmúlt évtizedekben, és ezen tapasztalatokból kiindulva indított el egy új, gyerekeknek szóló weboldalt, amely a kijárási korlátozások idején is segít a szülőknek. 

Az Emirates ismeri a módját, hogyan tudja lekötni a gyerekeket, akár egy hosszú út soránForrás: 2012 The Boeing Company/Ed Turner

A honlapon a gyerekek újra találkozhatnak a közkedvelt Fly With Me Animals figurákkal, melyek a kicsik állandó utastársai az Emirates járatok fedélzetén, mint plüssbabák, kifestőfüzetek szereplői – ők most az internetre költöztek. A weboldalon számtalan érdekességet és elfoglaltságot kínálnak a legkisebbeknek. A szülők és gyerekek letölthetik és kinyomtathatják a 16 oldalas Fly With Me Animals színezőt, és új külsőt adhatnak Lewis oroszlánnak, Peek U pandának, Ernie pingvinnek, Savannah elefántnak, Brett medvének, Mia rájának és ChaoChao aligátornak. Ínycsiklandó recepteket kínálnak és videóval mutatják be, hogyan is készül a banános sütemény, amit szülők és gyerekek otthon ki is próbálhatnak.

A Fly With Me letölthető foglalkoztató füzetekben található feladatok nem csak remek szórakozást nyújtanak a gyerekek számára, de a feladványok megoldásával különböző képességeiket is fejleszthetik.

Letölthető és megosztható képeslapokkal, és különleges, Fly With Me állatos fotókerettel is kreatívkodhatnak, ahova beilleszthetik saját fotóikat. Tavaly az Emirates 4.4 millió Fly with me gyerekjátékot és Lonely Planet táskát, valamint 3.7 millió Fly with me magazint és színes ceruzakészletet osztott ki a fedélzetén utazó gyermekeknek – írta az Emirates a sajtóközleményében. További információkat itt találnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek