Tegyen virtuális látogatást Dubaj legjobb vidámparkjaiban

  A virtuális túrák időszakát éljük, ha már nem indulhatunk útnak, online is felfedezhetjük a legjobb helyeket. Ezek közé tartozik Dubaj is, ahol izgalmas élményekben lehet részünk a saját otthonunk kényelméből –  tudtuk meg a Dubaji Turisztikai Hivatal sajtóközleményéből. Pillantsanak bele, milyen lehetőségeket kínálnak  a város élményparkjai és gyerekeknek készült szórakoztató központjai.

  Amíg zárva tartanak az élményparkok Dubajban, virtuálisan roboghatnak végig a félelmetes hullámvasutakonForrás: Dubaji Turisztikai Hivatal

  Őrült hajsza – Motiongate Élménypark 

  A Madagaszkár inspirálta Őrült hajszán az egész család kiélheti vadabbik énjét, és felvillanyozó kalandban lehet része. A hipergyors hullámvasút fantasztikus utazásra viszi a család minden tagját, és a már jól ismert pingvinek is megjelennek. Nézzék csak!

  Az Éhezők viadala hullámvasút – Motiongate Élménypark

  Ezen a hullámvasúton a váratlan fordulatok olyan adrenalinlöketet adnak, melyet nem fognak egyhamar elfelejteni. Éljék át az utazást a 12. körzet és a Capitol között a többszögből felvett videóval, mely a székéhez szögez mindenkit. Szálljon be, aki mer!

  Így neveld a sárkányodat menet – Motiongate Élménypark

  A rejtélyes Tiltott Szigetre szóló meghívás révén Fogatlan és Csuklás életre szóló kalanddal kecsegtetnek, ahol meghódíthatják a barlangokat és a hihetetlen díszcsarnokot. 

  A Velociraptor – IMG Worlds of Adventure Élménypark

  Ugorjanak el az őskorba ezzel a hátborzongató hullámvasúttal, fedezzenek fel egy olyan világot, mely több millió évvel ezelőtt létezett, és jól fogódzkodjanak mert, mert a dinoszauruszok életre kelnek.

  A sárkány hullámvasút – LEGOLAND

  Pattanjanak fel erre a középkori LEGO hullámvasútra, mely körbevezet a színes LEGOLAND kastélyban, és tele van elbűvölő animációkkal, illetve vibráló látvánnyal, természetesen csakis LEGO darabokból összeállítva. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!