A tanárnő nem adta fel, kitalálta, hogyan ölelheti meg a diákjait

Egy Indiana állambeli, általános iskolai tanárnő, Kelsey Pavelka annyira hiányolta a diákjait, hogy kitalálta, miként tudná biztonságosan megölelni őket. Mindössze 12 darab nejlonzacskóra és egy kis kreativitásra volt szüksége. Ezek segítségével műanyag védősávot készített, amelyet a bejárati ajtaján helyezett el. Így megfelelő védőfelszerelésben ölelhette magához ismér a diákjait, amikor meglátogatták őt.

Van, aki a végsőkig elmegy a tanítványaiért, Kelsey Pavelka is ilyen pedagógusForrás: Kelsey Pacvelka/Facebook

"A legtöbb gyerek odarohant az ajtómhoz!" – mesélte Pavelka a CNN-nek. "Rengetegszer megöleltük egymást, és mindenféléről beszélgettünk. Sokat viccelődtünk, és még táncoltunk is!"

Kelsey, aki Muncie városban tanít, elmesélte, hogy eredetileg a TikTokon látta az ötletet, hogy családtagok ilyen módszerrel ölelték meg egymást. A karantén-ölelésre készített cuccot egy székkel is kiegészítette a gyerekeknek, és különféle fertőtlenítőszereket is elhelyezett.

"Sok szülő megosztotta velem, hogy mennyire jól esett ez a gyerekeiknek" – mondta. Hozzátette, hogy ez a pillanat különlegesen nagy hatással volt az egyik diákjára, aki az utóbbi időben depresszióban szenvedett. "Amikor hazaért tőlem, a konyhába szaladt, hogy grillezett sajtot készítsen magának, miután több mint egy hete alig evett." Kelsey – akit 14 hallgatója jött el meglátogatni – minden ölelés után megtisztította a védőruhát és a széket is – írja CNN.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek