Haláljelmezben serkenti otthonmaradásra a strandolókat egy amerikai ügyvéd

Talpig feketében, kaszával a kezében indul figyelemfelkeltő útjára egy amerikai férfi, aki a floridai strandokat járva szeretett volna rámutatni a koronavírus veszélyeire, és az otthonmaradás fontosságára.

Ijesztő jelmezben hívja fel a figyelmet a járvány veszélyeire - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: RomarioIen

A Santa Rosa Beachen élő Daniel Uhlfelder azon háborodott fel, hogy Florida állam republikánus kormányzója engedélyezte egyes tengerparti strandok újranyitását. Szerinte túl korai volt ez az intézkedés, és nem helyes, hogy ezrével vonulnak ki az emberek a partokra - írja a szerbiai 021.rs hírportál.

Ezt jelezve, egész májusban kaszás öltözékbe tervezi járni a strandokat az egyébként ügyvédként dolgozó amerikai férfi. Azt reméli, hogy a haláljelmez láttán óvatosabbak lesznek az emberek, és komolyabban veszik a vírus veszélyeit. Arról nem esett szó, hogy a fegyvernek minősülő kasza nála maradhat-e a "turnéja" során.

Uhlfeldernek más célja is van a "kaszásturnéval", mintegy 20 ezer dollárt szeretne összegyűjteni, közösségi adományozással. Eddig csaknem 6 ezer dollárt ajánlottak fel neki. Az összeget egyes hírek szerint kampány célra fordítaná, ugyanis nem elégedett a jelenlegi vezetőség felelősségtudatával.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek