Péntektől újra várják a látogatókat a Nyíregyházi Állatparkban

  Május 8-án pénteken a SóstóZooban újra indul az élet: reggel kilenctől este hatig várják a látogatókat. A járvány miatti kényszerpihenő alatt kisebb, szükségszerűvé vált felújításokat is elvégeztek, így a látogatók megcsodálhatják többek között a megújúlt Ócenáriumot. A bezárás alatt sokasodtak az Állatpark lakói is. Különböző madárfiókák láttak napvilágot, és a maki állomány is gazdagodott az elmúlt hetekben.

  Ismét látogatható lesz a park legtöbb lakójaForrás: SóstóZoo

  Aki interneten vált jegyet, az most kedvezményesen juthat be az egyik legnépszerűbb vidéki állatparkba. A látogatók figyelmét azonban felhívják arra, hogy mivel a járványveszély nem múlt el teljesen, ezért a védőkorlátozásokat mindenkinek be kell tartania.

  Akik nem egy háztartásban élnek, azoknak egymástól másfél méterre kell állniuk, és aki nem csupán a szabadban kíván sétálni, hanem a Zöld Piramis és a Viktória ház lakóit is látni szeretné, annak az arcmaszk használata is kötelező.

  Amiről egyelőre le kell mondaniuk a látogatóknak, az a fókashow, illetve a népszerű madárbemutatók, mert ezen produkciók esetében sok ember zsúfolódna össze egy helyen. 

  Az állatpark vezetése felhívta a figyelmet arra is, hogy érdemes online megvásárolni a belépőjegyeket, mert így komoly kedvezményekhez lehet jutni.

  A park területén működő vendéglátóhelyek is nyitva lesznek, ezeknek a teraszát, külső pihenőrészeit használhatják majd a látogatók. A segítői jegyekről és a fizetési lehetőségekről a Nyíregyhaza.hu oldalán bővebben olvashatnak

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!