Ez a skót házaspár nem hagyta szomorkodni gyerekeit a korlátozások miatt

Egy skót testvérpár, Evan és Lucas nagyon szerettek volna étterembe menni a szüleikkel, de miután a koronavírus terjedése miatt mindent bezártak, ez lehetetlenné vált. Az 5 éves Evan és 2 éves öccse, Lucas nem igazán értették, miért nem tehetik ezt meg. A szülők nem hagyták annyiban a dolgot, és fiaik nagy örömére házhoz hozták az éttermet. Callum és Clare-Marie profi vendéglősöket megszégyenítő lelkesedéssel látták vendégül két csemetéjüket.

A család óriási népszerűségnek örvend a netezők körében az étteremes videójuknakközsönhetőenForrás: Clare-Marie Macaulay/Facebook

A skóciai Paisleyben két tündéri kisfiú csinosan felöltözve igyekszik a kerítés túloldaláról a házukhoz. Amikor kinyílik az ajtó, édesanyjuk felszolgálónak öltözve kedvesen köszönti a „vendégeket", és megkérdezi, foglaltak-e asztalt. Miután rálel az Evan és Lucas Macaulay névre szóló 2 fős foglalásra, odakíséri őket az asztalukhoz. A vidám estét megörökítették, és a Facebookra is feltöltötték, amit már több mint 680 ezren lájkoltak. Nézzék, a szülők mennyire komolyan veszik a gyerekek kérését, ők pedig igazán partenek a játékban!

Természetesen étlap is várja a fiúkat. Az anyuka viccesen megkérdezi, hogy jártak-e már máskor is Anya és Apa Éttermében. Evan mosolyogva azt válaszolja, hogy ez az első alkalom. Az anyuka be is mutatkozik, mondván, ő Anya, és közli, aznap este ő lesz a felszolgálójuk, majd hozzáteszi, hogy igazán jó kezekben lesznek mert a fő séf aznap este Apa lesz.

A séfruhát viselő apuka jó estét uraim köszönéssel üdvözöli őket, sőt egy 2020-as évjáratú alma-feketeribizli italt ajánl figyelmébe a vendégeknek.

A kisfiúk örömmel koccintanak. Az előtétel és főétel elfogyasztása után termesztésen isteni desszertek közül is választhatnak. A vacsora végén, fizetéskor nyalókát adnak a gyerekeknek, és közölik velük, hogy nem kell fizetniük. Ez a hozzáállás és törődés a szülők részéről valóban megfizethetetlen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek