Örökbefogadott kutyáival ünnepelte házassági évfordulóját a hercegi pár

Márciusban mi is beszámoltunk róla, hogy Károly walesi hercegnek pozitív lett a koronavírus tesztje, ám úgy tűnik, szerencsére teljesen meggyógyult, és április 9-én együtt ünnepelhette feleségével, Kamilla cornwalli hercegnővel a házasságkötésük 15. évfordulóját. A nagy napra csinos és kényelmes ruhát öltöttek magukra mindketten, de ez nem volt az egyetlen, ami felkeltette az emberek figyelmét. A párhoz ugyanis csatlakoztak Beth és Bluebell névre hallgató kutyáik is – írja a Hello Magazine.

Mindketten nagy állatbarátokForrás: James Pearce/Shutterstock

A Jack Russell terriereket Kamilla fogadta örökbe a londoni Battersea Dogs & Cats Állatmenhelyről. Beth 2011-ben került hozzá, és egy évvel később Bluebell is a család tagja lett. A kutyusok mindig fontos szerepet töltöttek be a pár életében, gyakran velük is utaznak. 2017-ben, amikor Kamilla átvette a királynőtől a jótékonysági pártfogó szerepét, mindkét kutyus örömmel kísérte el gazdiját ugyanarra az állatmenhelyre, ahonnan őket is örökbefogadták.

Persze Beth és Bluebell a hercegi párral tartott 2015-ben és 2017-ben is egy kutyakiállításra Skóciába. Az angolok imádják azokat a fotókat, filmeket, ahol a királyi család kutyái is jelen vannak. Ezúttal is sokan kattintottak a hercegi pár fotóira és nézték meg a pár házassági évfordulójára készített, 15 évet felölelő kisfilmet, amibe most önök is belekukkanhatnak.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek