Világhírű musical dallamával panaszkodott az angol család

  Hatalmas siker lett az angol család Nyomorultak című musicalátdolgozása, mellyel a karantén időszakot dolgozzák fel. Az édesapa, Ben Marsh által feltett videót több mint kétmillióan nézték meg, 200 000 alkalommal osztották meg a Facebookon, és 38 000 hozzászólással dicsérték a hat tagú családot erőfeszítéseikért és tehetségükért.

  A 6 tagú, muzikális családForrás: Ben Marsh/Facebook

  A kenti Favershamban élő család mindennapi problémáit, panaszait foglalja össze a dal szövege. Olyasmikről írnak, amiket szinte minden ember átél és átérez a koronavírus alatti korlátozások miatt – írja az Evening Standard.

  A nappaliban felszerelt mikrofonokba énekli a család minden tagja a híres dal átírt szövegét arról, hogy nem tudnak munkába menni, focizni, vásárolni és a nagyszülők is távol vannak, akik sajnos nem tudják a Skype-ot használni.

  A négy gyerek – Alfie, 13, Thomas, 12, Ella, 10 és Tess, 8 évesek – énekel a távoktatásról és hogy sok időt töltenek a telefonjaik babrálásával, így az összes adatmennyiséget elhasználták. A  Canterbury-i Egyetemen dolgozó édesapa elmesélte, hogy gyakran énekelnek együtt otthon, a gyerekek pedig hangszeren kísérik magukat, de ez a karanténidőszakról szóló daluk a legfrissebb.

  "Ideje volt felvidítani a barátainkat és családtagjainkat, akiknek mostanában volt vagy lesz a születésnapjuk, és egyedül vannak otthon."

  Hozzátette, hogy nagyon sok kedves üzenetet kaptak a videójuk kapcsán, és igyekenznek ezekre mind válaszolni, mert úgy gondolják, hogy ez valóban fontos.

  "Magányos emberektől, kórházakból rákos betegektől is katunk üzeneteket, mondván, hogy a dalunk mosolygásra vagy sírásra késztette őket. Tényleg nem számítottuk rá, és nagyon megérintett minket, ahogy ez az emberekre hatott."

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!