Világhírű musical dallamával panaszkodott az angol család

Hatalmas siker lett az angol család Nyomorultak című musicalátdolgozása, mellyel a karantén időszakot dolgozzák fel. Az édesapa, Ben Marsh által feltett videót több mint kétmillióan nézték meg, 200 000 alkalommal osztották meg a Facebookon, és 38 000 hozzászólással dicsérték a hat tagú családot erőfeszítéseikért és tehetségükért.

A 6 tagú, muzikális családForrás: Ben Marsh/Facebook

A kenti Favershamban élő család mindennapi problémáit, panaszait foglalja össze a dal szövege. Olyasmikről írnak, amiket szinte minden ember átél és átérez a koronavírus alatti korlátozások miatt – írja az Evening Standard.

A nappaliban felszerelt mikrofonokba énekli a család minden tagja a híres dal átírt szövegét arról, hogy nem tudnak munkába menni, focizni, vásárolni és a nagyszülők is távol vannak, akik sajnos nem tudják a Skype-ot használni.

A négy gyerek – Alfie, 13, Thomas, 12, Ella, 10 és Tess, 8 évesek – énekel a távoktatásról és hogy sok időt töltenek a telefonjaik babrálásával, így az összes adatmennyiséget elhasználták. A  Canterbury-i Egyetemen dolgozó édesapa elmesélte, hogy gyakran énekelnek együtt otthon, a gyerekek pedig hangszeren kísérik magukat, de ez a karanténidőszakról szóló daluk a legfrissebb.

"Ideje volt felvidítani a barátainkat és családtagjainkat, akiknek mostanában volt vagy lesz a születésnapjuk, és egyedül vannak otthon."

Hozzátette, hogy nagyon sok kedves üzenetet kaptak a videójuk kapcsán, és igyekenznek ezekre mind válaszolni, mert úgy gondolják, hogy ez valóban fontos.

"Magányos emberektől, kórházakból rákos betegektől is katunk üzeneteket, mondván, hogy a dalunk mosolygásra vagy sírásra késztette őket. Tényleg nem számítottuk rá, és nagyon megérintett minket, ahogy ez az emberekre hatott."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek