A Star Wars rajongók hamarosan egy űrhajóban szállhatnak meg a kaliforniai Disneylandben

A Walt Disney olyan szállodát nyit meg a jövőben, amelyben a vendégek úgy érezhetik magukat, mintha egy űrhajón szálltak volna meg – írja cikkében a Skift.

Az első látványterv az úrhajó-szállodárólForrás: Star Wars/Disney

"Ez nem szálloda vagy utazás, hanem űrhajózás" – mondta a cég képviselője a kétévente megrendezésre kerülő D23 Expo rajongói konferencián, ahol bemutatták a Halyconnak elkeresztelt űrhajó-szálloda terveit is.

Ez a projekt a kaliforniai Anaheimben lévő Disneyland napokban átadott Star Wars részlegéhez csatlakozik majd. A hotel sok részletét még nem tették közzé. A Disney nem fedte fel pl., hogy pontosan mikor nyílik meg, hány szobája lesz, vagy mennyire lesz galaktikus az ára.

Forrás: Star Wars/Disney

Annyit azonban elárultak, hogy minden szobaablakra a világűr jeleneteit vetítik, és, hogy a szálloda interaktív lesz, ahol a vendégek Halcyonon tett döntései befolyásolják majd a Csillagok háborúja történetének kibontakozását. Az egyik legfantasztikusabb élményt mégis az nyújtja majd, hogy a film karakterei egyben a takarítószemélyzet szerepét is betöltik.

Star Wars: Galaxy’s EdgeForrás: Travelo
Az erő legyen veled! Disneylandben is.

Az Egyesült Államokban 2019 júniusában megnyílt a rég várt és nagyon komolyan beharangozott Disney látványosság, a Star Wars: Galaxy's Edge.


Mi is a helyszínen, Anaheimben jártunk, és beálltunk az élménypark nyitásának napján a hosszan kígyózó sorba, hogy az elsők között próbálhassuk ki!

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek