A Disney Plus a Jégvarázs 2. előrehozott bemutatásával lepte meg a családokat

  Meglepte a családokat a hétvégén a Disney Plus: három hónappal előrehozta a Jégvarázs 2. bemutatóját a streamingszolgáltató a "megpróbáltatásokkal teli időszakra" hivatkozva. Az Egyesült Államokban pénteken hirdették ki a koronavírus-járvány miatt a nemzeti válsághelyzetet. A Disney főnöke, Bob Chapek közleményében kiemelte, hogy a Jégvarázs 2., amely világszerte nagy sikert aratott a nézők körében, a kitartás és a család fontosságát hangsúlyozza, és ez az üzenet különösen fontos ebben az időszakban.

  Forrás: Sarunyu L/Shutterstock

  Ezért döntött úgy a vállalat, hogy a Disney Plus szolgáltatásával már vasárnaptól elérhetővé teszi a produkciót. Az Egyesült Államokon kívül Kanadában, Hollandiában, Ausztráliában és Új-Zélandon keddtől lesz elérhető a film a Disney streamingszolgáltatásával. Néhány platformon már február 11. óta ki lehetett kölcsönözni a produkciót.

  A Jennifer Lee és Chris Buck rendezte Jégvarázs 2. minden idők legnagyobb bevételű animációs filmje, globálisan 1,4 milliárd dollárért (426 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők. A Variety kritikusa különösen azért dicsérte a produkciót, mert szakít a hagyományos gonosz képével, kerüli az elbűvölő hercegnős kliséket és erősíti a lányok önbizalmát – írja a MTI.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!