Nehéz a munka az unatkozó házi kedvencek között

  Ahogy hazánkban egyre többen kényszerülnek otthoni munkavégzésre, azaz home office-ba, a britek milliói is otthonról próbálják tolni a munkát. Csakhogy nem is olyan egyszerű ez... Az angolok azóta irtó vicces fotókat posztolnak unatkozó háziállataikról.

  Boris Johnson, brit miniszterelnök is felszólította az irodai dolgozókat, hogy lehetőleg otthonról végezzék a feladataikat. A vasút és a fő utak forgalma pedig megállt az egész országban. Persze a háziállatok ennek a fennforgásnak rettentően örülnek, mivel így sokkal több időt tud velük tölteni a gazdi – írja a The Sun.

  Az állatlok viszont nyilván nem értik, hogy ettől függetlenül a munkavállalóknak dolgozniuk kell, azaz kellene. A szükséges home office elindulása óta az egyébként is állatos fotókkal és videókkal telített közösségi médiafelületeken most mégtöbb szórakoztató sündisznós, macskás, kutyás poszt pörög, mivel nem lehet nem megosztani a mindent bevető házi kedvenceket, amint megpróbálják magukra terelni a figyelmet.

  Az egyik közösségi médiafelhasználó még egy olyan képet is tweetelt, amelyben kedvenc kecskéje laptop függő lett, vagy csak azon gondolkodik, hogy megrágható-e:

   A címlapkép forrása: ORION PRODUCTION/Shutterstock

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!