Hamarosan újra megnyitja kapuit a debreceni Disneyland

  Színes programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt a tervek szerint az április 4-én nyitó Kerekerdő Élményparkban. A nyitóünnepség keretében felavatják az élménypark új attrakcióját, a szellemkastélyt.

  Forrás: Kerekerdő Élménypark

  Eddig sem lehetett unatkozni ebben a csodálatos, családoknak kialakított, debreceni parkban. A felejthetetlen élmények között az egyik kedvenc a kőkorszaki vízibicikli. Aki eddig nem hitte, hogy létezik beszélő fa, nos, itt rátalálhat: az Élménypark egyik leglátványosabb eleme a kedves emberi arcot formázó mindent tudó fa, amely lenyűgözi a kíváncsiskodó látogatókat.

  Forrás: Kerekerdő Élménypark

  A gyerekek tesztelhetik tájékozódó képességüket a Labirintusban, és a parkban olyan mesejelenetek között sétálhatnak, mint Holle anyó, Mirr Murr, Kis vakond, Piroska és a farkas, Tücsök és a hangya, Batman, Amerika kapitány, és még sok, más mesefigura.

  Forrás: Kerekerdő Élménypark

  Felpattanhatnak a dzsungelvonatra, gokartra, dodzsembe, elektromos kismotorra, mi több, a Kerekerdő Élménypark mesterséges taván motoros vízi dodzsemekbe szállva, hatalmas vízicsatákat vívhatnak.

  Forrás: Kerekerdő Élménypark

  Aki próbára tette magát a trambulinon, a drótkötélpályán vagy a hálós kalandpályán, kicsit kipihenheti magát a moziban, ahol a mese világát a különleges effektek egy egyedülállóan izgalmas kalanddá varázsolják. Az Élménypark egyedülálló kialakítása és szenzációs attrakció elemei felejthetetlen élményt nyújtanak korosztálytól függetlenül valamennyi látogató számára. A komplexum meseszerű környezetben szabadtéri és fedett programok, élményelemek sorával várja a vendégeit. További információkat az Élménypark weboldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!