Ebben a texasi kastélyban lámákkal bulizhatnak

Nemrég beszámoltunk arról a hírről, hogy létezik alpaka-jóga Angliában, ahol a pihentető gyakorlatokat alpakák között végezhetik. Most egy újabb helyszínen találkozhatnak dél-amerika másik jellegzetes állatával, a lámával, ezúttal Texasban.

Ezek a vicces kinézetű állatok mindig megmosolyogtatják az embert - illusztrációForrás: JacLou DL/Pixabay

A texasi kisvárosok általában a futballról és ízletes déli ételeikről ismertek, ám Royse City egyedi ajánlatával kilóg ebből a sorból. A város – amely körülbelül 40 percre található a texasi Dallastól – ad otthont a ShangriLlama kastélynak, ahol hét láma is él – írja cikkében az Insider.

A kastélyban élő lámák különleges neveket kaptak, úgy, mint Dalai Láma, Barack O'Lama, Como T. Láma, Bahama Láma, Pizsama Láma, Dráma Láma és Sir Lance-O-Láma. A kastély különféle tevékenységeket kínál a látogatóknak, melyek során élvezhetik az állatokkal töltött időt, köztük a láma-leckéket, ahol több mint 150 tényt megtudhatnak a hosszú nyakú lényekről, valamint a láma-sétát, ami egy két és fél órás gyaloglást kínál a lámákkal a csodaszép vidéken.

Iskolás csoportok is látogatást tehetnek a ShangriLlamaban és megismerkedni ezekkel a bájos lényekkel. A kastély területe annyira gyönyörű, hogy különböző rendezvényeket is tartanak itt.

Szoktak középkori vagy Harry Potter által ihletett partikat is rendezni. Szívesen tartják itt az esküvőjüket a fiatal párok is, ahol a lámák esküvői díszvendégnek számítanak, és az esküvői fotózásokon természetesen ők is részt vesznek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek