Társkereső hirdetéssel találtak párt a lámafiúnak, már meg is volt az esküvő

  Társkereső hirdetést adtak fel a patcai láma nevében. Az eredmény nem maradt el, már meg is volt a boldog pár esküvője.

  Egy évig hiába keresett párt magának Samu, a patcai láma. Végül gondozói Valentin napon hirdetést adtak fel. Ebben az állt, hogy Samu, „a 4 éves ivarérett délceg láma hiába rendelkezett sok baráttal, a beteljesületlen szerelem mégis kedvét szegte". Végül a közösségi média segítségével Samu megtalálta az igazit, Sára személyében.

  Az ifjú párForrás: Gabor Szabo L'sr Photo

  A boldog egymásra találást egy esküvővel tették hivatalossá. És ha már belevágtak, megadták a módját! Rendesen voltak tanúk, fogadalom (ezt a lámák nevében olvasták fel) és torta is, lámadíszítéssel a tetején. A két láma a fogadalomban azt is megígérte, hogy közösen fogadják majd a Katica Tanyára, a lakóhelyükre érkező vendégeket.

  Ilyen tortája azért nincs akárkinek!Forrás: Gabor Szabo L'sr Photo

  Samu és Saci most boldogan tölti mézesheteit a közös karámban – és persze már most mindenki arra vár, hogy mikor érkezik meg az első kis láma, akinek a keresztelőjére hasonlóan nagy parádét tartanak majd, olvasható a Tanya sajtóközleményében.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!