Szereti a Pokémonokat? Ebben a szállodában köztük lakhat

A Pokémon egy olyan globális jelenség, ami Japánból indult világhódító útjára, és a mai napig rengetegen rajonganak érte. Ezt a töretlen népszerűséget meglovagolva a MIMARU Apartment Hotel nemrégiben bemutatta Pokémon témájú szobáit – olvasható a Lonely Planet cikkében.

Egészen helyes szoba az ölelgethető, hatalmas plüssel együttForrás: pokemon.mimaruhotels.com

Az étkezők és a hálószobák falait egyedi, természetesen Pokémon karakterekkel díszített tapéta fedi, hogy az egész család jól érezhesse magát. Ha ez nem lenne elég a rajongóknak, akkor éjszaka egy hatalmas Pokémon plüss figurát ölelhetnek magukhoz, melyek közül egy minden szobában megtalálható. Az ágytakarókat és az asztalokat Pokémon gömbökkel díszített textíliák borítják. A színes figurák az étkezőben is fellelhetők: edényeken, bögréken és tányérokon köszönnek vissza.

Az étkező részben is visszaköszönhnek a figurákForrás: pokemon.mimaruhotels.com

Minden ott megszálló vendég ajándékokat is kap, legyen az Pokémonos törölköző, képeslap és egyéb apróságok. Ezek a szobák a MIMARU szállodalánc több tagjában is megtalálhatók, többek közt a tokiói MIMARU Tokyo Ueno East és a MIMARU Tokyo Hatchoboriban, ahogy Kiotóban a MIMARU Kyoto, és a Kawaramachi Gojoban.

Ezen a nyáron a világ a Tokiói Olimpiára készül, az oda utazók pedig kétségkívül érdekes és elérhető szállásokat keresnek a városban. Japán pedig híres a különleges, sokszor bizar kínálatáról, ami örömmel töltik el az embereket, ideértve a Hello Kitty szállodai szobát is a Keio Plaza Hotelben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek